Logo
Tilbake til kursoversikt

KPMGs Lederkonferanse på Hurtigruten

Stock image
Hvordan påvirker ny teknologi og digitalisering næringslivet i Nord-Norge?

For åttende år på rad inviterer vi til konferanse for næringslivsledere om bord på Hurtigruten mellom Bodø og Tromsø 25. – 26. oktober.

Digitalisering er ikke lenger en trend, det er den nye hverdagen. Nådeløst angripes den ene forretningsmodellen etter den andre og utfordrer enhver virksomhet og leder. Spørsmålet er ikke lenger om en bransje blir 'disrupted' av digitalisering, men når. Hvordan lede i den transformasjonen som er nødvendig?

Velkommen ombord på MS Finnmarken på strekningen Bodø – Tromsø til spennende foredrag, givende diskusjoner, gode nettverk og hyggelige samtaler.

Foredragsholdere:

Kjell A. Nordström: Den tredje maskinåldern, goda människor och ny teknologi

Kjell A. Nordström er svensk økonom, foreleser og forfatter som tidligere har jobbet som forsker og lærer ved Institute of International Business ved Handelshögskolan i Stockholm. Han er kjent som en av de ledende forskerne på multinasjonale selskap og det globale markedet og har vært rådgiver og konsulent for flere multinasjonale selskap. Nordström har blant annet gitt ut bøkene «Funky Business – Talent får kapitalen til å danse», «Karaoke Capitalism - Management for Mankind» og «Urban Express – 15 urban rules to help you navigate the new world that's being shaped by women and cities».

Jo Stein Moen. Teknologi for et bedre samfunn: fra ocean space to outer space

Jo Stein Moen er leder for samfunnskontakt i SINTEF. Han har tidligere vært kommunikasjonssjef ved SINTEF-instituttet Norsk Marinteknisk Forskningsinstitutt og har erfaring fra en rekke andre kommunikasjonsroller. Moen har både politisk og journalistisk bakgrunn og var blant annet politisk rådgiver i Miljøverndepartementet under Regjeringen Stoltenberg I. Moen har i tillegg gitt ut flere sakprosabøker, blant annet om Norge og den spanske borgerkrigen, samt Utøyas historie.

Benedicte Langseth-Eide: Smarte maskiner og smarte mennesker – hvilke konsekvenser har teknologiutviklingen for de ansatte

Benedicte Langseth-Eide er utdannet psykolog og tar en doktorgrad i organisasjonspsykologi ved UiT - Norges arktiske universitet, hvor hun forsker på hvordan jobbengasjement skapes og virker i organisasjoner og bedrifter. Hun er også foredragsholder og konsulent i MIND. Benedicte var en av de 13 ledertalentene som deltok på Agenda Nord-Norges første ambassadørprogram (2015-2016).

Linda Beate Randal, Utvikling av nordområdene i et teknologisk/digitalt perspektiv

Linda Beate Randal er direktør for Innovasjon Arktis, som omfatter Finnmark, Troms og Svalbard, et område som utgjør 20 prosent av Norges landareal. Før dette var hun direktør i Innovasjon Norge Finnmark. Randal har tidligere vært aktiv politiker i Sør-Varanger, med ulike lederverv, inkludert 4 år som ordfører, hvor hun var aktiv i lokale, regionale og nasjonale prosesser for å legge til rette for bedre næringssamarbeid med Russland og Finland. Randal har også erfaring fra Barentssekretariatet og har vært med å etablere kulturentreprenørbedriften Pikene på Broen.

Heidi Thommesen, Smart byutvikling og digitalisering - muligheter for næringsutvikling i nord

Heidi Thommesen er næringssjef i Nærings- og utviklingsavdelingen i Bodø kommune og arbeider med en rekke områder for å legge til rette for vekst av private arbeidsplasser i en smart byutvikling. Heidi er utdannet siviløkonom og statsautorisert revisor og startet sin karriere i KPMG før hun var administrerende direktør i IT-selskapet PowerOffice.

Terje Wold, Direktør, Cybersikkerhet – en festbrems for digitalisering?

Terje Wold er direktør i KPMG Advisory på området cybersikkerhet, og han jobber primært innen "Security Strategy and Governance". Han har også ansvar for satsingen på "Cyber in the boardroom" som adresserer styrets og toppledelsens rolle og ansvar. Terje er grunnlegger og tidligere CEO i Invenia i Tromsø, et selskap som utvikler programvare for sikker samhandling på Internett med sin patenterte teknologi Ensafer. Han har også hatt bistilling som "professor II fra næringsliv" ved UiT Norges arktiske universitet for økt FoU-samarbeid mellom universitet og næringsliv finansiert av Norges forskningsråd.

Arne Frogner: Vekst, fornyelse og omstilling

Arne Frogner er partner og administrerende direktør i KPMG Norge. Frogner er utdannet statsautorisert revisor og autorisert finansanalytiker fra Norges handelshøyskole og har vært partner i KPMG siden 1992. Han var også administrerende direktør i KPMG i perioden 1998-2008. Frogner har vært ansvarlig revisor for en rekke store børsnoterte selskaper som blant annet Hydro, Statoil, Gjensidige, PGS, Nordea og Storebrand og han har også i en periode ledet KPMGs rådgivningsvirksomhet for transaksjoner.

Moderator: Arne O. Holm

Arne O. Holm er journalist og redaktør av High North News (highnorthnews.com), en uavhengig avis med nyheter og analyser fra nordområdene, utgitt av Nordområdesenteret, Nord universitet. Holm har lang erfaring fra undersøkende journalistikk og redaksjonell ledelse fra blant annet Dagbladet, Dagens Næringsliv, Svalbardposten og Brennpunkt-redaksjonen i NRK.

____________________________________

Konferanseavgift: kr. 5900,- (inkluderer 2 konferansedager, middag dag 1, en overnatting på Hurtigruten, samt frokost og lunsj dag 2.)

Praktisk informasjon:

25. oktober kl. 13.30 - 14.30 - Innsjekk, registrering, kaffe og lett servering.

26. oktober kl. 14.30 - MS Finnmarken ankommer Tromsø

 

Kontakt: Har du spørsmål, kontakt Nina Eilertsen,
E: nina.eilertsen@kpmg.no | T: 406 39 904

Sted
Bodø
Lokale
Hurtigruten Bodø - Tromsø
Varighet
25.10.2017 kl. 13:30
26.10.2017 kl. 14:30
Påmeldingsfrist
09.10.2017 09. 09:30
Påmeldingsfrist er utgått
Pris
5900
Ansvarlig
Nina Eilertsen
Kundekoordinator

Din kursoversikt

Tilbake til toppen