Spend Analyse 2.0

13.06.2018   Oslo
| |
ShutterStock_101985655_edited_10392.jpg
Sted:
Oslo
Lokale:
KPMG huset Sørkedalsveien 6 Oslo
Varighet
13.6.2018 kl.09:00 13.6.2018 kl.11:00
Påmeldingsfrist
12.6.2018 kl.11:00
Påmeldingsfrist er utgått
Pris
Gratis
Ansvarlig:
Markeds- og eventkoordinator
95229992

Hvordan ta spendanalysen til det neste nivået og bygge en organisasjon som bruker analysene for å styre innkjøpskategorier? 


De fleste innkjøpsvirksomheter har tatt steget og implementert et verktøy som leverer spendanalyser. Disse verktøyene tar gjerne utgangspunkt i data fra innkjøpssystem eller leverandørreskontro. I dagens informasjonssamfunn er mulighetene mye større. Gjennom bruk av "machine learning" og "roboter" kan egne data vedlikeholdes, suppleres og berikes med data fra et stort antall kilder – eksempelvis nyhetssaker, regnskapsinformasjon, risikorapporter, etc. Det er dette vi kaller Spend Analyse 2.0.


"Verden drukner i informasjon, men tørster etter kunnskap"


Formålet med en spend analyse er å gi bedre beslutningsstøtte til innkjøpsvirksomheten. Dette skal til sist gi økt verdi gjennom bedre innkjøp. For ofte ser vi at man ser seg fornøyde og gir seg selv en klapp på skulderen når spend analysen er gjennomført, men at det daglige arbeidet fortsetter i det gamle sporet. Dette er den viktigste årsaken til at man ikke får realisert gevinster. KPMG har gjennom sin erfaring fra sine prosjekter utarbeidet et spennende kompetanseprogram for kategoriansvarlige og strategiske innkjøpere. Kompetanseprogrammet skal gi deltakerne den verktøykassen de trenger for å kunne utnytte all den informasjonen som finnes tilgjengelig. På dette seminaret vil vi lansere denne tjenesten.


På dette seminaret vil Tormod Voje, Jonas Sønsteby og William Wong redegjøre for hvordan å ta forbruksanalysen til neste nivå, og hvordan å utvikle et skreddersydd kompetanseprogram kan bidra til at informasjon brukes til å gi kunnskap verdi for virksomheten.


Agenda

— Spendanalyse 2.0 – Robotics og Machine Learning
— Hva skal til for å realisere verdien av økt informasjon?
— Lansering av kompetanseprogram for kategoriansvarlige og strategiske innkjøpere
— Q&A

Målgruppe
Innkjøpssjefer, CFOer, kategoriansvarlige og strategiske innkjøpere, og til dels HR-sjefer med ansvar for kompetanseheving i organisasjonen.

Videooverføring
Seminaret videooverføres til utvalgte KPMG-kontorer i Norge. Du velger din lokasjon ved registrering.

Bergen

Molde

Trondheim 

Dette arrangementet er kansellert eller avsluttet!
Praktisk informasjon
Frokost og registrering fra kl. 08.30.
Lag kjørerute
Tips en venn/kollega